Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία πρώτης προσπάθειας παράδοσης της παραγγελίας

και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου (κουπόνι) ή επιστροφής χρημάτων. Προκειμένου να γίνει δεκτή η επιστροφή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ετικέτες και την αρχική τους συσκευασία.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα κατά παραγγελία και για προϊόντα που έχουν την ένδειξη «ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ» στην περιγραφή τους.

Συνήθως αυτά είναι προϊόντα εποχιακά ή εξατομικευμένα.

Η εταιρεία Endless Oceania διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς στη παρούσα πολιτική επιστροφών. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας.

 

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.

 

ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ

Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης πιστωτικού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται σε τραπεζικό λογαριασμό που υποδεικνύεται από τον πελάτη κατά την επιστροφή.

 

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε περίπτωση επιστροφής, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Σημαντική Σημείωση: Δεν δεχόμαστε επιστροφές που αποστέλλονται με Ελληνικά Ταχυδρομεία λόγω συχνών απωλειών και σοβαρών καθυστερήσεων.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αν για οποιοδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, και επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα από την παραγγελία σας, πρέπει απλά να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε τη παρακάτω φόρμα επιστροφής:

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ PDF

 

Στη συνέχεια προχωράτε σε αποστολή του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε, τις συμπληρωμένης φόρμας καθώς και ενός αντιγράφου της απόδειξης στη διεύθυνση που αναγράφεται στο φάκελο που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που παραλάβατε.